Susu Nouqman Vanilla

RM42.00
INC.GST: RM42.00
Product Code: Vanilla
Stock 12

Susu Nouqman Vanilla telah menjadi pilihan ramai ibu bapa yang inginkan anak yang lebih Sihat.

 

Boleh mula diminum dari umur 1 tahun, Susu Nouqman Vanilla yang tinggi kandungan Susu Kambing dan Inulin sangat sesuai untuk anak-anak atau orang dewasa yang mengalami masalah sembelit, penghadaman dan masalah usus.

 

Selain itu, Susu Nouqman Vanilla yang lengkap bersama Taurina, DHA, Probiotik,Gam Arab dan 8 jenis makanan sunnah juga sesuai untuk mengubah tahap kesihatan ahli keluarga seperti lemah antibodi, terlalu kerap Demam, Selsema, Batuk, Kahak, dan Asma. Susu ini juga sesuai untuk anak-anak yang mempunyai masalah Eczema dan kurang selera makan

 

Antara Testimoni Susu Nouqman Vanilla:

1. "Anak sy y 6 thn sblm ni alami batuk2 berpjgan.. Sy consume susu brand lain still xok batuknya..Lps minu susu Nouqman..dlm sehari batuk dia makin berkurangan.. Alhamdulillah. Y setahun minum asli..Alhamdulillah pembuangan dia ok..xde sembelit"

~Puan Feeza, Sg Buloh


2."Anak sembelit sampai kene guna enema. Dah cuba macam2 susu kambing pun sama..Alhamdulillah lps guna Susu Nouqman..xperlu dah guna ubat.. syukur sgt2"
~Puan Jasmin, Penang


3. "Dulu nak tgk anak mkn nasi..3 hari sekali baru ada.. lps bagi Susu Nouqman 3 kali sehari shj..pukul 9-10 dah mintak nasi,, Skrg dah 3 kali sehari makan nasi!"
~Puan Munirah, Klang


Koleksi maklumbalas lain ada di FB Album ini: http://bit.ly/TestimoniSusuNouqman

 

Cara Penggunaan

1. Untuk anak2 1 tahun ke atas sehingga Dewasa

2. 3 scoop (21g) dicampur bersama 180ml air suam.

3. Elok diminum 2-4 kali sehari.


Write a review

Note: HTML is not translated!

Rating Bad           Good